Υπηρεσίες

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει κάθε σχετική εργασία. Ξεκινώντας από την καταμέτρηση των παλαιού τύπου λαμπτήρων, οι έμπειροι τεχνικοί μας έρχονται στο χώρο σας καταγράφουν τα υπάρχοντα φωτιστικά σώματα και αποτυπώνουν τις ανάγκες φωτισμού. Κατόπιν εκπονούν την μελέτη αντικατάστασης και απόσβεσης του αρχικού κεφαλαίου και τέλος αναλαμβάνουν την αντικατάσταση των λαμπτήρων. Επίσης έχουμε την δυνατότητα φωτοτεχνικής μελέτης σε νέες εγκαταστάσεις, ενώ σε συνεργασία με έμπειρους διακοσμητές μπορούμε να σας παρουσιάσουμε μια πλήρη πρόταση για τον χώρο σας.

Επιπλέον της εγγύησης καλής λειτουργίας σας παρέχουμε και εγγύηση σωστής τοποθέτησης, αν την αναθέσετε σε εμάς. Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλο συνεργείο για την εγκατάσταση, παραμένουμε στη διάθεσή σας για να σας προσφέρουμε οποιαδήποτε συμβουλευτική υπηρεσία χρειάζεστε.

Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας είναι σε θέση, πέρα από σχετικές με τους λαμπτήρες LED, να αναλάβει όλες τις ηλεκτρολογικές εργασίες σε οποιαδήποτε εγκατάσταση, παλαιά ή καινούργια.

Διαβάστηκε 309 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Επιλέξτε ακολούθως την παραγγελία σας. Πελατολόγιο »