Προφίλ

Καλώς ήρθατε στη σελίδα της Green LED Technologies

Αξιοποιώντας την «πράσινη» τεχνολογία, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην παραγωγή και στο εμπόριο προϊόντων φωτισμού LED με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Στο παρελθόν η έλλειψη τεχνολογικής νοημοσύνης και η χαμηλή ενεργειακή απόδοση των Η/Μ εγκαταστάσεων, είχαν ως αποτέλεσμα τη σπατάλη ηλεκτρικού ρεύματος. Η αντικατάσταση των εξαιρετικά ενεργοβόρων λαμπτήρων παλαιού τύπου με LED εξασφαλίζει οικονομία σε ρεύμα και χρήμα, μείωση του κόστους λειτουργίας, αύξηση της ανταγωνιστικότητας και συμβολή στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Από το Blog μας μπορείτε να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν τους λαμπτήρες LED και όχι μόνο, να μας αφήσετε τα σχόλια σας ή ακόμα και να ανοίξετε κάποιο θέμα προς συζήτηση.

Συνεισφέροντας ενεργά στην Εναλλακτική Διαχείριση των Α.Η.Η.Ε, η εταιρεία μας, ως οφείλει από τις κείμενες διατάξεις, είναι εγγεγραμμένο μέλος στο μητρώο παραγωγών ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού με ΑΜΠ 01275. Σκοπός αυτής της κίνησης είναι η βελτίωση της ποιότητας του φυσικού μας περιβάλλοντος, η συνετή και ορθολογική χρησιμοποίηση των φυσικών πόρων και η προστασία της υγείας των ανθρώπων.

Η πολυετής εμπειρία μας στο τομέα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες φωτισμού οποιουδήποτε χώρου και πώς να τις καλύψουμε. Επιπλέον διαθέτουμε ευρεία γκάμα προϊόντων, η οποία καλύπτει το 90% των παλαιών τύπου λαμπτήρων και μας επιτρέπει να προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε περίπτωση.

Σε αντίθεση με τα προϊόντα φθορισμού, με τα γνωστά προβλήματα εκκίνησης, υπεριώδους ακτινοβολίας, σύντομης διάρκειας ζωής και μικρές ποσότητες υδραργύρου, οι λαμπτήρες LED μιμούνται τις τυπικές λυχνίες πυρακτώσεως, χωρίς τα παραπάνω μειονεκτήματα και επιπλέον μπορούν να μας δώσουν θερμοκρασίες χρώματος από 2700Κ έως 7000Κ ανάλογα με ποιες ανάγκες φωτισμού θέλουμε να καλύψουμε. Υπάρχουν πολλοί τύποι λαμπτήρων οι οποίοι μπορεί να είναι ρυθμιζόμενοι ως προς την ένταση, να δημιουργούν δέσμη φωτός ή φως προς όλες τις κατευθύνσεις, και με διάρκεια ζωής έως 50 φορές μεγαλύτερη από τις λάμπες πυρακτώσεως και 7 φορές μεγαλύτερη των λαμπτήρων φθορισμού.

Όλα τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα (CE, RoHS) και διαθέτουν εγγύηση καλής λειτουργίας.

Ανακυκλώνοντας τις ηλεκτρικές συσκευές μας, μειώνουμε τον όγκο των σκουπιδιών, τις ανάγκες για νέους ΧΥΤΑ και επιμηκύνουμε το χρόνο ζωής των υπαρχόντων. Περιορίζεται η εξόρυξη και η επεξεργασία πρώτων υλών, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση μη ανανεώσιμων φυσικών πόρων. Μειώνονται επίσης οι κίνδυνοι μόλυνσης του εδάφους, του νερού και του αέρα χάρη στη μείωση των παραγωγικών διαδικασιών και συγχρόνως περιορίζονται οι εκπομπές των αερίων του θερμοκηπίου.

Διαβάστηκε 343 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Επιλέξτε ακολούθως την παραγγελία σας. »